Integritet – Norge

Din sikkerhet er viktig for oss!

Med GDPR-loven plikter vi som selskap å vise hva vi gjør med dine personopplysninger og hvordan vi håndterer disse, men også total gjennomsiktighet og muligheten for at du som bruker kan bli glemt, dvs. slettet fra systemet. Vi står bak loven og gjør alt for at du som bruker skal føle deg trygg i håndteringen av dine personlige data. Hvis du har spørsmål angående vår håndtering av informasjonen din, eller hvis du vil at dataene dine skal slettes, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Hvorfor lagres min personlige informasjon?
For å sikre kvaliteten og relevansen til annonsene og arbeidsgiverne som presenteres for deg, må vi lagre noe av din personlige informasjon, i form av e-postadresse og i noen tilfeller navn, adresse, telefonnummer, nåværende stilling, alder, tidligere arbeidserfaring , utdanningsnivå, kjønn, alder og andre ferdigheter. Årsaken til lagringen er at vi skal kunne matche profilen din og karriereinteressene dine med riktig yrke og arbeidsgiver.

Lagring av dataene dine
Vi lagrer informasjonen din når du registrerer din interesse for en jobb eller en generell registrering som jobbveileder. Vi er basert på gjeldende personopplysningslovgivning og utsetter ikke dine personopplysninger for uautoriserte parter.

Du kan når som helst tilbakekalle medlemskapet ditt, be oss om å slette alle data om deg eller kontakte oss for å få informasjon om hvordan vi lagrer informasjonen din. Vi lagrer informasjonen din i løpet av den tiden du anser deg selv som en aktiv arbeidssøker. Vi kan imidlertid slette informasjonen din under langvarig inaktivitet eller under systemoppdateringer.

Håndtering av personopplysninger
Du er ansvarlig for personopplysninger via vår kundeservice. Du har rett til å kontakte oss hvis du ønsker informasjon om informasjonen vi har om deg, for å be om endring eller rettelse, overføre eller be om at vi begrenser behandlingen, gjøre innsigelser eller be om sletting av informasjonen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kontakte oss. Hvis du har en klage på behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å rapportere dette til Datatilsynet.

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler.

I følge elektronisk kommunikasjonslov skal alle besøkende på nettsteder som bruker informasjonskapsler bli informert om dette. Den besøkende må også få muligheten til å forhindre at cookies lagres på datamaskinen.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted som bruker informasjonskapsler. Neste gang du besøker samme nettsted, kan det lese informasjonskapselen din og vise sidene i henhold til innstillingene dine.

Nettstedet vårt bruker noen ganger informasjonskapsler og bare for å gjøre det lettere for deg å bruke sidene våre.
Hvis du ikke godtar at informasjonskapsler er lagret på datamaskinen din, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Sikker nettside
Dette er et sikkert nettsted. Nettstedet og dets database ligger på en sikker server som er beskyttet mot uautorisert tilgang av pålitelig ekstern og intern programvare og / eller tilleggstjenester.

Hvis du har spørsmål om denne policyen eller klager over bruken av din personlige informasjon på dette nettstedet, kan du kontakte oss.

Sørg for at vi reagerer effektivt
– Indikerer klar informasjon om klagen din
– Det du med rimelighet forventer av oss
– Kontaktinformasjonen din

Vi tar alle klager veldig alvorlig, og det er vårt mål å løse dem samme dag de blir mottatt. Når en klage ikke kan løses samme dag, vil vi varsle deg og også den estimerte tiden det kan ta. Normalt løser vi klager innen 7 dager.

Scroll to top